23948sdkhjf

Vestergaard Marine Service er Årets Læreplads

Den nordjyske erhvervsskole EUC Nord kårer den maritime verdens-virksomhed Vestergaard Marine Service A/S i Frederikshavn til den bedste læreplads blandt 60 indstillede virksomheder.
Hvert år kårer danske erhvervsskoler landets bedste lærepladser, og hos EUC Nord er prisen i år gået til den maritime vækstvirksomhed Vestergaard Marine Service A/S.
 
14 heldige nordjyske lærlinge kan fremover prale med at være udlært på den bedste læreplads inden for deres område. 
 
Med base i Frederikshavn har virksomheden afdelinger og værksteder på tre kontinenter og i fem lande, og siden etableringen i 2001 er antallet af medarbejdere vokset fra to til flere end 100. Men for den 31-årige skibsmontørlærling, Peter Terndrup, er det ikke bare det at arbejde i en internationalt orienteret vækst-virksomhed, der tæller. Det er Peter Terndrup, der har indstillet sin læreplads til prisen, og begrundelsen er, at forholdene for ham og de øvrige 13 lærlinge er noget nær unikke.

"Vestergaard Marine Service er en ”one of a kind”-læreplads," siger Peter Terndrup.
 
Han fremhæver især det gode samarbejde mellem ledelse og svende, muligheden for i løbet af læretiden at komme rundt i virksomhedens forskellige afdelinger samt den høje grad af faglighed, der præger virksomheden.

EUC Nords direktør, A. Neil Jacobsen kalder det ”en meget flot indstilling”.
"Da jeg kender Vestergaard Marine Service, ved jeg, at der er noget om snakken. Fra EUC Nords side vil vi gerne honorere de gode kræfter i erhvervslivet, som er med til at uddanne vore unge mennesker. Vi sætter stor pris på at have så god en læreplads i vores område, og med 14 lærlinge - skibsmontører og industriteknikere – er Vestergaard en stor aftager af lærlinge."

Vestergaard Marine Service A/S er vokset kraftigt siden sin start, og jeg forventer, at de fortsætter de gode takter. "Så skal vi nok gøre vores arbejde, og sørge for at levere nogle unge mennesker med stor lyst til at arbejde i den maritime branche," siger A. Neil Jacobsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094