23948sdkhjf

Færgerute mellem Marstal og Rudkøbing genopstår

Til april vil privat rederi sejle på ruten mellem Marstal og Rudkøbing. Det sker efter, at politikerne har besluttet at stoppe den kommunale færgedrift mellem de to byer.
Nu skulle det være sikkert, at borgerne i Marstal alligevel får en færgerute til Rudkøbing.
 
Den tidligere styrmand Mads Borg vil fra april sejle med en en lille hurtigfærge på ruten, der også inkluderer busrejse videre til Svendborg. Der bliver tale om 12 dobbeltture om dagen, og prisen bliver omkring 100 kroner for en enkeltbillet.
 
Det skriver Fyns Amts Avis.
 
"Den første afgang er klokken 6.30, og så bliver der stort set timedrift resten af dagen, bortset fra enkelte pauser," siger Mads Borg til avisen.
 
Ifølge Mads Borg ligger færgen i Aarhus og er ved at blive gjort helt klar. Den er bygget af Tuco Yacht Værft i Faaborg, og er 11,48 meter lang, 2,9 meter bred og er på 5,3 BT.
 
"Jeg kunne for så vidt godt begynde sejladsen allerede i januar, men jeg har valgt at vente indtil april for lige at komme over vinteren," siger han.
 
Borgerne i Marstal på dermed undvære en forbindelse mellem de to byer i tre-fire måneder, da kommunens politikere har besluttet, at der fra nytår ikke længere skal være kommunal færgedrift mellem de to byer.
 
 
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081