23948sdkhjf

SINGAPORE: Nyt bunkerselskab er kommet forrygende fra start

Dynamic Oil Trading har haft travlt i de første par måneder siden etableringen i september, siger Lars Møller, der står i spidsen for det Singapore-baserede bunkerselskab med globale ambitioner
Med kapital fra Wrist gruppen er Dynamic Oil Trading kommet flyvende fra start i et stærkt konkurrencepræget bunkermarked i Singapore. Det er meldingen fra selskabets stifter og CEO, Lars Møller, tidligere O.W. Bunker og med mange års erfaring fra Singapore.
 
”Vi har fået en forrygende start, hvor der har været rigtigt travlt de første måneder. Vi startede i september og havde en minutiøs plan for de næste måneder. Vi dækker nu Singapore markedet fornuftigt, så vi kan allerede lave leverancer her, men derefter skal vi have ansat en trading-manager til at dække vores worldwide-forretning,” siger Lars Møller til Søfart.
 
Han forventer allerede at have op til ti bunkertradere bag skrivebordene inden, der er gået et år, hvorefter Lars Møller vil begynde at se på næste skridt i selskabets udvikling. For ambitionerne rækker længere end kontoret i Singapore.
 
”Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne vil være globalt repræsenteret med det her selskab, det kunne måske være med et kontor mere i Asien, et kontor i Europa ville også være naturligt og så måske et i USA,” lyder det forventningsfuldt fra Lars Møller.
 
Læs mere i Søfart på fredag, hvor der er fokus på Det Blå Danmark i Singapore.
 
Søfart Online tilbud KLIK HER 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109