23948sdkhjf

SEA INSTALLER på plads i Danmark

Fredag den 7. december 2012 ankommer A2SEAs nye 2. generations installationsfartøj SEA INSTALLER til havnen i Esbjerg.
Sea Installer begyndte rejsen mod Esbjerg den 20. oktober 2012 med afrejse fra Qidong i Kina, hvor hun gennem de sidste 24 måneder er blevet bygget på værftet COSCO, skriver A2SEA i en pressemeddelelse.
 
”Vi er meget stolte over at kunne byde SEA INSTALLER og hendes besætning velkommen til Danmark. Fartøjet er et andengenerationsfartøj indenfor offshore vind bygget til effektivt at transportere og installerer havvindmøller. Fordi fartøjet kan medbringe flere møller på én gang, er det med til at reducere omkostningerne ved installation af grøn energi. Så arbejdsradiussen er betydeligt større på dette fartøj modsat de fartøjer, der indtil nu har arbejdet i offshore vind,” siger Jens Frederik Hansen, adm. direktør i A2SEA. 
 
Han glæder sig til at se hende i aktion: ”Vi har set frem til ankomsten af SEA INSTALLER igennem noget tid nu. Rejsen gennem piratfarvand gik heldigvis godt, og det bliver nu spændende at følge, hvordan fartøjet performer, når det snart indsættes i operation, ved opsættelse af 2 Siemens 6 MW møller på DONG Energys projekt Gunfleet Sands 3.
 
SEA INSTALLER er beskæftiget uafbrudt foreløbigt frem til 2014 med installation af testmøller på Gunfleet Sands 3, Anholt fra februar til april 2013 og West of Duddon Sands fra april 2013 til midt 2014 i det Irske Hav. 
 
A2SEA planlægger et ”Åbent skib” arrangement for kunder, pressen, offentligheden og ansatte tirsdag den 19. februar 2013 i Grenå. Mere information følger i begyndelsen af 2013 på www.a2sea.com.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079