23948sdkhjf

DNV og GL fusionerer

DNV GL Group er navnet på den nye fusionerede globale klassifikations-gigant med en årlig omsætning på 2,5 mia. EUR.
De to førende klassifikationsselskaber norske DNV (Det Norske Veritas) og tyske GL (Germanischer Lloyd) har netop underskrevet en indbyrdes aftale om at fusionere til et og samme selskab under navnet DNV GL Group.

DNV GL Group vil blive blandt verdens allerstørste klassifikationsselskaber inden for olie- og gasindustrien samt vedvarendeenergi-området, og være på en global top tre inden for management system certificering.

”Fusionen tager udgangspunkt i et strategisk rationale og er en reaktion på udfordringerne fra globaliseringen, den hurtige teknologiske udvikling og efterspørgslen på bæredygtige teknologiske løsninger. Vores kunder kommer til at drage nytte af vores øgede udbud af services og globale kompetencer med udgangspunkt i vores nu meget tætte samlede netværk ,” udtaler Henrik O. Madsen, CEO i DNV Group. Henrik O. Madsen bliver CEO for den nye samlede koncern.

DNV Foundation, som er bag DNV, vil komme til at besidde 63,5 pct., mens GL’s ejer Mayfair SE får de resterende 36,5 pct. DNV GL Group får en årlig omsætning på 2,5 mia. EUR og får hovedkvarter i Norge, hvor selskabet ligeledes registreres.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094