23948sdkhjf

Konference vil promovere maritim nytænkning

Copenhagen Blue Business and Shipping Conference - ”Present Challenges and Future Opportunities” finder sted den 24. januar 2013 i København.
Den kommende konference skal give deltagerne ”de gode historier” og komme med konkrete eksempler på nye og alternative samarbejdsmuligheder. 

”Vi ønsker med denne konference at komme med de seneste bud på de aktuelle tendenser og konkrete eksempler på nytænkning og nye samarbejdsformer. Et emne der efter vores mening savnes blandt de mange temakonferencetilbud målrettet de danske rederier, maritime shipping virksomheder og aktører,” siger Lars Bjørnvik, Investeringsgruppen Danmark A/S. 

På programmet for den engelsksprogede konference står eksempler på maritime virksomheder, der gennem innovativ tænkning og alternative finansieringsmuligheder har opnået vækst som et resultat af, at virksomhederne til en vis grad har formået at håndtere de svære markedsvilkår. 

Konferencen indledes med indlæg fra direktør for Søfartsstyrelsen, Andreas Nordseth, der præsenterer den nye vækstplan fra regeringen. En plan der skal sikre, at mulighederne for vækst og beskæftigelse, i det Blå Danmark, udnyttes. 

Konferencen har fokus på shippingbranchens forretningsmæssige vilkår. Lars Bjørnvik fra  Investeringsgruppen Danmark underbygger partnernes engagement i, hvad han benævner som ”Den blå forretningskonference” med, at konferencen retter fokus på de forretningsmæssige udfordringer der i dag omgiver tank-, bulk- og containerbranchen. 

”Vi ønsker med denne konference at komme med et tilbud om vidensspredning og erfaringsudveksling på forretningsområdet. Et emne der, efter vores mening, savnes blandt de mange konferencetilbud målrettet de danske rederier, maritime shipping virksomheder og aktører,” siger han.
 
Hvor andre konferencer typisk belyser et specifikt maritimt emne eller den teknologiske udvikling, så sætter den blå forretningskonference fokus på forretningen, de muligheder, udfordringer og betingelser der omgiver virksomheder hvis forretning bygger på det pressede marked for container, tank og bulk. 

”Fagfolk, der til dagligt arbejder i branchen, ved, at de gyldne tideres negative konsekvenser blandt andet har resulteret i en overkapacitet, som et resultat af for mange nybyggerier. Kombineret med den globale finanskrise og den faldende efterspørgsel, er resultatet et presset marked med for mange skibe og for lav efterspørgsel. Hvilke alternative forretningsmuligheder kan der være på trods af kriser er blandt emnerne på den blå forretningskonference,” tilføjer direktør i EMUC, Steen Sabinsky. 

Partnerne i konferencen er Danmarks Rederiforening, Investment Group Denmark A/S og Europas Maritime Udviklingscenter (EMUC) 

For mere info og tilmelding: www.maritimecenter.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078