23948sdkhjf

Hytek køber dele af Nordmarine

Nordmarine har pr. 1. januar 2013 solgt en række af sine aktiviteter til Hytek A/S. For Hytek betyder det en styrkelse af virksomhedens kompetencer indenfor syn og service af maritimt redningsudstyr.
Nordmarine har gennem de seneste fire år fungeret som underleverandør til Hytek indenfor syns- og serviceopgaver på maritimt redningsudstyr, og det er derfor en naturlig følge, at Hytek nu sikrer sig Nordmarines kompetencer indenfor netop dette felt.

Nordmarine har pr. 1. januar overdraget en række af sine aktiviteter til Hytek, herunder syn, reparation og vedligeholdelse af redningsbåde og -udstyr, men også virksomhedens aktiviteter indenfor reparation af motorer, glasfiberarbejde og forsikringsskader på lystbåde bliver en del af den nye konstellation.

Overtagelsen af aktiviteterne fra Nordmarine betyder, at Hytek fra den 1. maj lukker og slukker virksomheden imidlertid på den gamle adresse i Elling og flytter sine aktiviteter til nyopførte lokaler og faciliteter på havnen i Frederikshavn. Herefter ophører Nordmarine, som kunderne kender virksomheden i dag, med at eksistere, men fortsætter i stedet i Hytek-regi igennem selskabet HYSAFE & Marine Equipment, som er en fuldt integreret del af Hytek.

”Navnet og beliggenheden bliver en anden i fremtiden, men kunderne vil møde de samme medarbejdere, den samme løsningsorienterede service og høje kvalitet, som de har været vant til hos Nordmarine gennem alle årene”, understreger Palle Mørch, indehaver af Nordmarine.

Kilde: Hytek A/S
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129