23948sdkhjf

Orskov Yard fik lille fremgang

Seneste regnskabstal fra Orskov Yard gav et plus på 19,5 mio. kr.
Orskov Yard A/S landede sikkert på benene i sit senenste årsregnskab, der går fra 1. oktober til 30. november. Omsætningen droslede ganske vist lidt ned fra 140,7 mio. kr. i 2010/2011-regnskabet til 137,1 mio. i det seneste regnskab. men overskuddet steg så til gengæld en lille kende, og blev det bedste de seneste fire år - oven på de "fede år" før krisen. Det kan til gengæld noteres, at selskabets gæld er steget rimeligt markant i forhold til de foregående år.
 
Ledelsen betegner resultatet som tilfredsstillende i forhold til det øjeblikkelige marked. Og der forventes også et tilfredsstillende resultat for indeværende regnskabsår. En medvirkende årsag til den fortsat positive udvikling har været, at man er lykkedes med at holde bl.a. sine personaleudgifter tilbage, så de faktisk faldt med godt fem mio. kr. i forhold til 2010/2011.
 
Orskov Yard er an del af selskabet Skawbo Ejendom ApS, Frederikshavn, der igen indgår i det ultimative moderselskab - OY Holding ApS. Og stadigt med familien Ørskov i den kontrollerende rolle.
 
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094