23948sdkhjf

Mols-Liniens nye katamaran skaber 70 jobs

Når Mols-Linien til maj indsætter det nybyggede søsterskib til rederiets nuværende KatExpress 1 skaber det 70 nye jobs.
Mols-Liniens 10 års bareboat charter af endnu en meget stor katamaranfærge, KatExpress 2, giver nye jobs i Østjylland. I denne uge slår rederiet omkring 70 nye stillinger op og begynder rekrutteringen af en stribe søfolk, som skal bemande den nye hurtigfærge, der indsættes i foråret 2013.

Mols-Linien annoncerer således i denne uge efter nye medarbejdere inden for fagområderne maskinmester, reparatør, overstyrmand, skibsassistenter samt et større antal medarbejdere inden for catering.

”Rederiets behov for ekstra mandskab er en direkte konsekvens af, at hurtigfærgerne med indsættelsen af KatExpress 2 fremover sejler i timedrift mellem Sjælland og Jylland en god del af døgnet. Det er en væsentlig stigning i antallet af afgange, og vi har derfor brug for mange nye medarbejdere," siger administrerende direktør, Søren Jespersen.

Mols-Linien oplyser, at rederiets gerne ser ansøgere fra hele landet, da det er ingen hindring, om man bor i Nordjylland eller København. Rederiets over 200 medarbejdere har allerede hjemadresser landet over. Med de nye ansættelser øger rederiet sin medarbejderstab med godt 30 pct.

Den nye katamaranfærge er et helt nyt fartøj, der i øjeblikket bygges på InCat-værftet i Australien. Skibet kan tage op til 1.000 passagerer og 417 personbiler – og som søsterskibet KatExpress 1 - laste campingvogne, lastbiler og op til 6 busser på en overfart.

Når den nybyggede katamaranen indsættes i maj måned tilbyder Mols-Linien op til 20 daglige afgange mellem Aarhus bykerne og Sjælland og dertil kommer afgangene til og fra Ebeltoft.
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078