23948sdkhjf

Offshore er en succes for Hamworthy-Svanehøj

Pumpeproducenten Hamworthy-Svanehøj høster nu frugten af offshoresatsning.
Med en ordre på 42 millioner kroner høster den nordjyske pumpeproducent Hamworthy-Svanehøj, der ligger i Svejstrup, nu frugten af den offshoresatsning, som de påbegyndte under krisen.
 
Satsningen på pumper til offshore, der kan hente olie eller gas op fra undergrunden, viser sig nu at være en god forretning. I starten af 2011 fik Hamworthy-Svanehøj den første store brasilianske ordre på pumper til offshore, og netop som leverancen af disse er begyndt, har de nu fået en ny ordre. De skal levere 28 store pumper til den norske stats olieselskab Statoil, skriver Nordjyske.
 
”Vi har fået bekræftet, at det var en rigtig strategisk beslutning at satse på offshore, da marinemarkedet dykkede efter 2008, siger adm. direktør Henrik Sørensen.
 
Statoil skal bruge pumperne til et flydende olielager, der ligger i tilknytning til en produktionsplatform i den norske del af Nordsøen.
 
Med den nye ordre får Hamworthy-Svanehøj både mulighed for fortsat at beskæftige deres nuværende medarbejdere, og samtidig skal de muligvis ansætte flere medarbejdere for at kunne følge med efterspørgslen.
 
Kilde: Nordjyske
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078