23948sdkhjf

Niels Winther Shipping og STX sammen om bedre møllelogistik

Logistiksoftware fra værftsindustrien skal nedbringe omkostningerne ved etablering af havmølleparker.
Niels Winther Shipping og STX France Solutions er gået sammen om anvendelsen af en nyudviklet software, LOG-EOLE, der kan simulere komplekse logistikforløb inden for offshore vind, hvilket ifølge Niels Winther Shipping vil være medvirkende til at nedbringe omkostningerne i forbindelse med etableringen af nye havvindmølleparker.

”Vi tror, der er et betydeligt potentiale for omkostningsreducering i forsyningskæden, både for nuværende og fremtidige havmølleparker. Særligt når parkernes stadig større omfang og kompleksibilitet tages i betragtning,” forklarer Henrik Otto Jensen, CEO i Niels Winther Shipping, om baggrunden for samarbejdet med STX France Solutions.

STX France Solutions er et datterselskab af værftsgruppen STX Europa, som igen er et datterselskab af den store sydkoreanske STX-koncern. STX France Solutions har stor erfaring med logistiksimulering. Bl.a. indenfor store komplekse skibsbygningsforløb, hvilket altså nu skal søges anvendt til at optimere etableringsfasen af de store offshore anlægsprojekter, havmølleparker er, med hjælp fra Niels Winther Shippings store berøringsflade med netop denne del af energisektoren.
 
Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094