23948sdkhjf

Millardoverskud i Mærsk

Mærsk-koncernen tjente 42 mia. kr. i 2012. Det er et fald på over 7 mia. i forhold til året før.
A.P. Møller Mærks A/S tjente 42.517 mia. i 2012, og det er et fald på 16 pct. i forhold til året før, da man tjente 50.452 mia. kr. før skat.

”Vi er tilfredse med årets resultat. Maersk Line havde en svær start på året, men derefter lykkedes det at forbedre indtjeningen. Derfor leverer Gruppen et resultat, der er bedre end sidste år, både samlet set, og når det gælder den underliggende drift.”

Det siger Nils Smedegaard Andersen i en pressemeddelelse.

”Vi fortsatte desuden vores opbygning af fire strategiske kerneforretninger. Det skete i form af investeringer og stadig bedre resultater i vores terminalforretning, et fortsat højt efterforskningsniveau i olieforretningen, sikring af langtidskontrakter for fem af vores syv nye borerigge og en markant bedre indtjening i Maersk Line. 
Desuden udvidede vi vores aktiviteter i vækstmarkeder med vores SAMMAX og WAFMAX skibe, som er specialbygget til handelen i Vestafrika og Sydamerika, og ved at foretage en række nye investeringer i havneterminaler i Rusland og Latinamerika,” siger Nils Smedegaard Andersen.


Opdateres ...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093