23948sdkhjf

Danske Havne hilser regeringens vækstplan velkommen

Danske Havnes formand Uffe Steiner forudser, at havnene kan komme til at spille en større rolle.
"Vi skaber job her og nu, men vi gør samtidig Danmark klar til at gribe opsvinget, når det kommer til at vende. Og det er vigtigt," siger statsministeren i forbindelse med fremlæggelsen af Vækstplan DK – stærke virksomheder, flere job. 
 
”Danske Havne hilser regeringens Vækstplan DK velkommen.” udtaler formand Uffe Steiner Jensen, Danske Havne i en pressemeddelelse.
 
Læs også:

”Havne kan spille en større rolle, dels som lokalisering for eksisterende og nye virksomheder, dels som knudepunkt for transport til og fra virksomhederne. Og havnene er ved at gøre klar til opsvinget. Den opgradering af infrastrukturen, som er nødvendig for at betjene erhvervslivet, er havnene i fuld gang med. Udbygning, uddybning og bedre adgangsforhold fra landsiden er i fokus i havnene. Dermed bidrager havne til at styrke erhvervslivet i almindelighed og søfarten i særdeleshed. Men staten skal også bidrage,” siger han.

”Danske Havne glæder sig over, at regeringen har hørt Danske Havnes ønske om behovet for fortsat vedligehold af de blå motorveje ved at afsætte 100 mio. kr. til oprensning langs den jyske vestkyst,” udtaler Uffe Steiner Jensen.  
 
 
Hele vækstplanen kan læses her: LINK 
 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078