23948sdkhjf

Ny strategi for den europæiske maritime industri

Finanskrisen har vendt op og ned på mange ting, og nu ændres også EU’s martime strategi.
På grund af finanskrisens ændringer i rammebetingelserne for den maritime industri redefinerer LeaderSHIP 2020, der er en fælles europæisk strategi for den maritime industri i Europa, nu EU’s maritime strategi.
 
Strategien blev den 20. februar præsenteret af  Antonio Tajani, Vice President i Europa-kommissionen.
 
Danske Maritimes administrerende direktør, Jenny N. Braat, har været formand for den styregruppe, der har udarbejdet grundlaget for den nye industripolitik for den maritime industri.
 
”Strategien indeholder beskrivelser og analyser af de områder, der bør prioriteres i branchen i Europa i de kommende år, og Danske Maritime ser frem til at deltage som en aktiv partner i implementeringen af strategien,” siger Jenny N. Braat i en pressemeddelelse.
 
Strategien indeholder forslag til både den private sektor og til myndigheder i lyset af fremtidens udfordringer og den voksende konkurrence fra nye vækstlande.
 
Strategien fokuserer på fire overordnede indsatsområder: Employment and Skill”, Improving Market Access and Fair Market Conditions, Access to Finance og Research, Development and Innovation.
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125