23948sdkhjf

Statsministeren besøgte Iver Huitfeldt

I forbindelse med statsminister Helle Thorning-Schmidts officielle besøg i Tanzania i denne uge aflagde hun besøg om bord på fregatten Iver Huitfeldt.
Statsministeren besøgte - i forbindelse med sit officielle besøg i Tanzania - fregatten Iver Huitfeldt, som i øjeblikket er i Det Indiske Ocean for at deltage i den internationale kamp mod pirater i NATOs operation Ocean Shield.
 
Helle Thorning-Schmidt ankom til Iver Huitfeldt sammen med en række ministre fra Tanzania. Under besøget deltog statsministeren i en frokost, hvor chefen for Iver Huitfeldt, kommandørkaptajn Carsten Fjord-Larsen, fortalte om, hvad skibet kan, og om den generelle udvikling i operationsområdet.
 
Læs også: Pirater kan nu retsforfølges i Tanzania
 
Efter frokosten blev statsministeren vist rundt på skibet, og besøget sluttede med, at statsministeren talte til den samlede besætning. Statsministeren udtrykte stor respekt for det job, som besætningen udfører. Desuden slog hun fast, at indsatsen nytter, og at det går i den rigtige retning med bekæmpelsen af pirateriet, skriver Søværnets Operative Kommando i en pressemeddelelse.
 
Det er planlagt, at Iver Huitfeldt bliver i operationen i Det Indiske Ocean frem til starten af april 2013.
 
Læs også:
Ny dansk indsats mod pirater 
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078