23948sdkhjf

En gang skibe, altid skibe

I søndags rundede chefkonsulent hos Danmarks Rederiforening Hans Otto H. Kristensen 60 år. Han er fortsat fuld af effektiv energi.
Hvad gør man, når man rammes af kærlighed ved første blik? Tja, det kan der sikkert skrives mange romaner om. Men man kan også vælge den simple løsning og hænge ved sin kærlighed.
Det er præcist den løsning, Hans Otto Holmegaard Kristensen valgte. Siden sit tredje-fjerde år har han haft en særlig svaghed for skibe og søen – og den kærlighed er aldrig rustet. Tværtimod har den udviklet sig til det, de fleste ville kalde en fuldtidspassion.
 
Men Hans Otto Holmegaard Kristensen har haft overskud og rummelighed nok til også at få plads til familie og til at varetage et hav af tillidsposter i forskellige sammenhænge gennem år og dag. Godt nok er der trappet lidt ned for sidstnævnte ”bijobs”, men der er ingen tegn på, at omtalte hr. Kristensen generelt har sat maskintelegrafen på slow ahead - selv om han rundede de 60 år forgangne søndag.
 
En færge blev hans skæbne
En færge gjorde udslaget, da han som meget ung mand tilbage i 50’erne drog med far og mor til Jylland fra fødegården nær Holbæk for at besøge familie i det midtjyske. Hvilket ganske naturligt foregik med DSB’s Aarhus-Kalundborg-rute. Og færger har spillet en ret så central rolle i Hans Otto H. Kristensens liv lige siden. Ikke at han er fanatiker i professionel sammenhæng, idet interessen og arbejdet har omfattet alle skibstyper. Men færger er nu engang færger – som alle hans medmedlemmer af Dansk Færgehistorisk Selskab givetvis vil anerkende rigtigheden af.
 
 
Læs hele artiklen i Søfart eller på E-avis 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156