23948sdkhjf

Lavere priser skal redde Ærøfærgernes økonomi

Billetpriserne skal være lavere, og Ærøfærgerne skal markedsføres bedre, lyder det fra trafikudvalgsformanden i Ærø Kommune efter millionunderskuddet hos Ærøfærgerne.
Problemet for Ærøfærgerne ligger i det lave overførselstal, og derfor mener formanden for trafikudvalget, Jens Groth-Lauritsen (V), der er medlem af den styregruppe, der nu skal kulegrave Ærøfærgernes økonomi, at Ærøfærgerne skal markedsføres ud af de økonomiske problemer samtidig med, at billetprisernes skal sænkes.
 
”Jeg ser hellere, at vi forsøger at markedsføre os ud af de økonomiske problemer. Ærø skal gøres mere synlig, så færgerne bliver fyldt op hver gang,” siger Jens Groth-Lauritsen til Fyns Amts Avis.
 
 
Økonomiudvalget i Ærø Kommune besluttede efter et underskud på 7,9 millioner kroner i 2012 hos Ærøfærgerne at nedsætte en styregruppe, som skal kulegrave Ærøfærgernes økonomi. 
 
 
Jens Groth-Lauritsen afviser samtidig ikke, at ø-kortet, der i dag giver Ærøs pendlere rabat, kan afskaffes. Men i så fald skal der træde en anden rabatordning i stedet for ø-kortet., understreger han.
 
Kilde: Fyns Amts Avis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078