23948sdkhjf

Ny struktur i Aalborg Havn

Aalborg Havn stifter to nye datterselskaber, og det betyder en skarpere og mere gennemskuelig opdeling af havnens aktiviteter.
 Fra den 23. april stifter Aalborg Havn to nye datterselskaber: Aalborg Havn Areal A/S og Aalborg Havn Logistik A/S. Det har en enstemmig havnebestyrelse netop besluttet. Begge datterselskaber er 100 procent ejet af Aalborg Havn.
 
”Den nye struktur indebærer, at Aalborg Havn nu får en skarpere og mere gennemskuelig opdeling mellem aktiviteter, der vedrører arealsalg og -udleje, og aktiviteter, der vedrører selve driften af virksomheden,” skriver Aalborg Havn i en pressemeddelelse.
 
Aalborg Havn Areal A/S stiftes med en forventet egenkapital på 74 millioner kroner, mens Aalborg Havn Logistik A/S stiftes med en forventet egenkapital på 102 millioner kroner.
 
”Ændringen betyder for nogle af vores medkontrahenter, at de, udover at kontrahere med Aalborg Havn A/S, tillige kommer til at kontrahere med Aalborg Havn Areal A/S og/eller Aalborg Havn Logistik A/S. For andre af vores medkontrahenter betyder ændringen, at disse alene kommer til at kontrahere med Aalborg Havn Areal A/S og/eller Aalborg Havn Logistik A/S,” skriver havnen videre.
 
Aalborg Havn fortsætter dog med nøjagtig de samme opgaver, medarbejdere og servicer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062