23948sdkhjf

Op på den blå cykel

Det Blå Danmark cykler Sjælsø Rundt igen i år. Alle kan være med i årets store cykelevent søndag den 9. juni.
Søndag den 9. juni 2013 samler Det Blå Danmark igen kræfterne om et stort arrangement. 

Vil du være med til at vise, at vi har kondien i orden i Det Blå Danmark, så meld dig til årets store cykel- og familiearrangement Sjælsø Rundt. Der er ruter for de seje på 132 km, en mellemrute på 50 km og en rute de fleste kan være med på, der er 28 km.

”Vi håber, at vi får både de maritime kontorfolk og søfolkene til at mødes til en fælles event, som samtidig kan vise branchens sammenhold, inspirere til nye ideer og vidensdele om "best practice på tværs”," siger direktør Steen Sabinsky, EMUC.

Igen i år vil vi have fælles telt med morgenmad, mad, drikkelse og hygge både om morgenen, gennem dagen og efter, at cyklisterne kommer ind efter hårde strabadser. Det er rigtig dejligt at komme tilbage til teltet efter turen og få noget dejlig mad og hygge med de andre cyklister.

”Det er tredje gang, vi samler Det Blå Danmark til kondi i praksis, så kom og vær med. Det har været sjovt og hyggeligt at møde sine kollegaer i Det Blå Danmark og samtidig få lidt sved på panden og rørt benene,” siger Connie S. Gehrt, Søfartens Arbejdsmiljøråd.

Fine præmier
Også i år vil Handelsflådens Velfærdsråd sponsere fine præmier for den bedste tid på hver af de tre distancer, som gennemkøres. Vinderne vil herefter få deres billede med navn og cykel med i Søfart, som igen står som mediepartner for Det Blå Danmarks hold. Sidste års vindere skal også udfordres lidt, så kom og giv dem baghjul.

”Vi har rigtig mange søfarende i Det Blå Danmark, der giver den gas på skibene og deltager i Handelsflådens Velfærdsråds konkurrencer, dem håber vi også på at se nogle af til arrangementet,” siger Søren Sørensen, Handelsflådens Velfærdsråd, og fortsætter: ”Vi vil gerne dele entusiasmen for sport og motion ud og samtidig få en god oplevelse sammen med gode kollegaer.”
 
Vi har ikke fælles tilmelding i år, så derfor skal du tilmelde dig direkte på Sjælsø Rundts hjemmeside, men for at synliggøre de mange aktive i Det Blå Danmark foreslår vi, at du under hold i blanketten skriver: Det Blå Danmark.

Det ældste cykelløb
Sjælsø Rundt er det ældste cykelløb af alle. Med sine 43 år på bagen er der mange, der gennem tiden har cyklet med i dette folkelige motionsløb. Løbet holdt en pause i 2008, men blev i 2009 genoplivet med Veggerby Sport & Kultur som arrangør. Veggerby Sport & Kultur syntes, det var ærgerligt at lade et så traditionsrigt og hæderskronet løb uddø. Det er derfor blevet fornyet og moderniseret, bl.a. med en 28 km familierute. Dermed er Sjælsø Rundt i dag tilbage som en stor social og folkelig event med mere end 8000 deltagere, og hvor der er plads til alle: både familierne, de unge, bedsteforældrene, firmaerne og supermotionisterne.  


  • Sponsering
  • Hvis dit firma vil være med til at sponsere arrangementet, er det stadig muligt at være med.
  • Kontakt Helle Wolter/EMUC på e-mail info@maritimecenter.dk. Så støtter du et godt initiativ og får dit logo på sponsorbanneret i teltet, samt i artiklen, som bringes i Søfart efterfølgende, og nævnes i omtale af arrangementet.
 
  • Der er allerede en række sponsorer på plads og forhåbentlig flere på vej:
  • Weilbach, UFDS, Clipper/Nordic Tankers, Maskinmestrenes Forening, Handelsflådens Velfærdsråd, Danmarks Rederiforening, Søfartens Arbejdsmiljøråd og EMUC
I år er arrangørgruppen sammensat af:
  • EMUC, Handelsflådens Velfærdsråd, Søfartsstyrelsen, World Careers/Danmarks Rederiforening og Søfartens Arbejdsmiljøråd
  
  • Tilmelding
  • Hvor: Adressen for start/mål er: DTU, Knuth Winterfeldts Allé, 2800 Lyngby
  • Ruter: 28 km, 50 km, 132 km
  • Tilmelding: www.sjaelsoerundt.dk – Under hold skriv: Det Blå Danmark
  • Pris: Afhænger af ruten og tilmeldingstidspunkt, prisen stiger den 30.4.2013, se nærmere på www.sjaelsoerundt.dk


  •  Vinderne 2012
  • 125 km               Flemming Sandstrøm fra Det Norske Veritas med tiden 3:21:38
  • 50 km                 Magnus Gary fra FORCE Technology med tiden 1:28:17
  • 28 km                 Her er der to vindere med tiden 1:17:52 og det er Betina og Peter                            Sand fra BIMCO
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094