23948sdkhjf

Det Blå Danmark indtager Folkemødet

Danmarks maritime erhverv rigt repræsenteret under det kommende Folkemøde på Bornholm.
Danske Havne, Danske Maritime og Danmarks Rederiforening inviterer til seriøse debatter og lystig underholdning i Det Blå Telt under det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm den 13.-16. juni 2013.

Den maritime klynge i Danmark tegner sig for næsten 25 pct. af den danske eksport og skaber beskæftigelse til mere end 115.000 personer. Det Blå Danmark bidrager dermed massivt til landets økonomi og velstand og er derudover udpeget af regeringen som en af de sektorer, der skal løfte Danmark ud ad krisen ved at skabe yderligere vækst og beskæftigelse.

I rammer bestående af Svaneke-øl, sømandsviser og forhåbentlig solskin sætter Danske Havne, Danske Maritime og Danmarks Rederiforening højaktuelle emner som vækst, beskæftigelse, miljø og pirateri til debat i Det Blå Telt på Ydermolen i Allinge havn. Blandt deltagerne er erhvervs- og vækstminister Anette Vilhelmsen, udviklingsminister Christian Friis Bach og en række andre prominente navne fra Christiansborg, samt foreninger og institutioner.

”Som Danmarks største enkeltstående eksporterhverv, der bidrager markant til vækst og beskæftigelse i Danmark, er vi selvfølgelig repræsenteret til Folkemødet. Lige som mange andre brancher oplever Det Blå Danmark i disse år en række muligheder, men også udfordringer – dem ser vi meget frem til at drøfte i dette åbne og uformelle forum,” siger de tre organisationer i en fælles udtalelse.

Det Blå Telt er støttet af Den Danske Maritime Fond.

Kilde: Danmarks Rederiforening
 
 
Søfart sætter i anledning af Folkemødet på Bornholm i nr. 24, som udkommer fredag d. 14. juni, fokus på Det Blå Bornholm i en række baggrundsartikler. Ydermere er Søfart, som mange andre af de danske medier, selv til stede under Folkemødet.
 
Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141