23948sdkhjf

Grønland: Ny forstander skal samle de maritime uddannelser

Det maritime uddannelsescenter på Grønland har ansat en ny forstander, der skal samle de tre maritime uddannelser. Hans opgaver bliver at sikre gode og effektive uddannelser.
Den 1. juli starter Jeppe Carstensen som ny forstander for de maritime uddannelser på Grønland. For bare halvanden måned siden, blev det besluttet, at de tre maritime uddannelser på Grønland, der består af en overbygningsuddannelse som skipper, grunduddannelsen i Paamiu og fangeruddannelsen, skal sammenlægges. Og manden der skal stå i spidsen for sammenlægningen bliver altså Jeppe Carstensen.
 
”Vi skylder eleverne på skolerne en god og effektiv uddannelse, de kan bruge til noget. Og vi skal sikre, at de gør deres uddannelse færdig på et tilfredsstillende niveau. Vi skylder også samfundet og virksomhederne at tilbyde de uddannelser, der er brug for. Det er vigtige erhverv, det drejer sig om. Derfor er jeg glad for, at både ledelsen og strukturen i de maritime uddannelser nu er fastlagt,” siger Mike Høegh, der er bestyrelsesformand for det maritime uddannelsescenter på Grønland.
 
Erhvervs- og undervisningserfaring
Jeppe Carstensen er valgt som forstander, fordi han har praktisk erfaring fra det maritime erhverv som skibsfører og som underviser og leder på Simac. På Grønland kommer han til at være leder for de omkring 25 fastansatte undervisere på de tre skoler, der har cirka 80 elever ad gangen. De tre uddannelser kommer kun formelt under en hat og forsætter på tre forskellige uddannelsessteder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078