23948sdkhjf

NOR-SHIPPING: Novenco sikrer sig ”tabt” ordre

Danske Novenco trækker million kontrakt i land på udstyr til Dive Support Vessel bygget på verdens største værft, Hyundai Heavy Industries, i Korea.
Et ellers tilsyneladende tabt slag om levering af ventilations og varmesystem til et Subsea 7 skib blev onsdag vendt til sejr. Sådan lyder meldingen fra Novencos danske salgschef, Dennis Bjørn-Kristensen fra Novencos stand på Nor-Shipping messen i Oslo.

Efter flere måneders forhandling fik Novenco onsdag den endelige ordrebekræftelse på fuld HVAC levering til et Dive Support Vessel på ordre fra Subsea 7 og bygget på verdens største værft, koreanske Hyundai Heavy Industries, HHI. En ordre for Novenco på 1,5 millioner USD.

”Den her ordre er vigtig for os, fordi den er et vigtigt skridt på vejen i bestræbelserne på at få en større markedsandel i Korea og den ligger på verdens største skibsværft, hvor vi håber at få flere projekter ud af dem, vi har i pipelinen,” siger Dennis Bjørn-Kristensen.

Ordren var ellers så godt som tabt for nogle uger siden, hvor HHI informerede Novenco om, at man havde valgt lokale leverandører. Efter den nedslående melding gik Novenco direkte til rederiet Subsea 7, for at komme i dialog om, hvordan Novenco’s HVAC produkt kan forbedre skibet og give energibesparelser.

Ved hjælp af Novencos eVent koncept lykkedes det at komme igennem til både reder og værft og en række møder mellem Novenco og Subsea 7, endte med en forhåndsgodkendelse til Novenco og det koreanske værft revurderer HVAC tilbuddet. Onsdag modtog Novenco HHI’s skriftlige ordrebekræftelse.

”Onsdag fik vi vendt et tab til en sejr,” siger Dennis Bjørn-Kristensen og tilføjer med en vis stolthed at Novenco på denne ordre fik rederen til at tildele HVAC mere opmærksomhed end der er tradition for, og samtidig indleder et tæt samarbejde med verdens største værft.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079