23948sdkhjf

Nu kan du prøve kræfter med oliebranchen

Kunne du tænke dig at styre olieefterforskningen på en rig i Nordsøren, så giver Mærsk dig nu muligheden gennem deres nye computerspil.
Mærsk lancerer i dag et nyt computerspil, Quest for Oil, hvor man kan prøve kræfter med at styre olieefterforskningen på en borerig. Som spiller får du mulighed for at opleve den udfordrende verden på en 53.000 tons stor stål rig, der står på bunden af havet. Formålet med spillet er ifølge Mærsk at åbne oliebranchen for alle. Med spillet, der er et gratis realtids strategispil, giver Mærsk mulighed for at få kendskab til olieefterforskningen.
 
“Mange tager det for givet, at vi har olie og naturgas, og der er ikke mange, der forstår, hvor meget det kræver både at finde og producere det. Verdens behov for olie og gas kræver olieefterforskning på stadig dybere vand og med mere præcis og banebrydende teknologi. Det er en fascinerende industri og Quest for Oil giver alle mulighed for et glimt af, hvad olie- og gasefterforskning består af i dag,” siger Jakob Thomasen, CEO i Maersk Oil, i en pressemeddelelse.
 
 
En branche hele verden afhænger af
Gennem erfaringerne fra Maersk Oil og Maersk Drilling åbner Mærsk de virtuelle døre til efterforskning af olie i Qatar og Nordsøen, hvor spilleren får mulighed for at teste både strategiske, analytiske og praktiske evner inden for olieefterforskning..
 
“På en ny og engagerende måde ønsker vi at bruge computerspillet til at fortælle om en ekstrem innovativ branche, som hele verden afhænger af. Vi vil skabe dialog om vores olie- og energibranche gennem spiluniverset og på samme tid give alle interesserede den bedste mulighed for at udforske undergrunden,” siger Claus V. Hemmingsen, CEO of Maersk Drilling, i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094