23948sdkhjf

Lauritzen forudser nye store modpartstab

Det danske rederi J. Lauritzen forudser, at der i 2013 vil komme yderligere tab på bundlinjen efter koreanske STX Pan Ocean er kommet i økonomiske vanskeligheder
Rederiet J. Lauritzen meddelte fredag eftermiddag gennem fondsbørsen i Oslo, at en eventuel kommende finansiel rekonstruktion af samarbejdspartneren, koreanske STX Pan Ocean, kan få betydelige konsekvenser for Lauritzens regnskab i 2013.

Det danske rederi var fredag endnu ikke blevet informeret om eventuelle konsekvenser for de to J. Lauritzen cape size skibe som er på langt tids charter ved STX Pan Ocean. Lauritzen, Sydkoreas største tørlastrederi. Lauritzen meddeler at konsekvenserne af en rekonstruktion i STX Pan Ocean endnu ikke kan nærmere beregnes.

Det er ikke første gang af J. Lauritzen må tage tab på modparter. I 2011 have rederiet tab på misligholdte kontrakter, som førte til tab på over 40 millioner USD.

Udmelding om modpartstab kommer i et år, hvor den administrerende direktør Jan Kastrup-Nielsen som udgangspunkt forventede et utilfredsstillende resultat efter skat omkring 75 til 100 millioner USD i underskud
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109