23948sdkhjf

Erria Consulting etablerer sig i Brasilien

Brasilianske rederier på vej til at kontrahere i udlandet skaber nyt marked for Kastrup-virksomheden Erria Consulting.
Erria Consulting ser store muligheder i det brasilianske marked. Derfor har den danske konsulentvirksomhed med speciale i at levere site teams og byggetilsyn til rederier netop etableret et brasiliansk datterselskab.

”De brasilianske rederier har for nylig fået mulighed for i større omfang at bygge skibe uden for Brasilien. Derfor vil mange nu gerne til lande som f.eks. Kina med deres ordrer. Det er dog de færreste af dem, der har nogen som helst erfaring i at bygge skibe uden for landets grænser. Derfor ser vi Brasilien som et interessant nyt marked for os,” siger Erria Consultings direktør Jørgen Thuesen til Søfart.

Erria Consulting har i forvejen kunder i Sydamerika, nærmere bestemt det statslige venezuelanske olieselskab PDVSA, for hvem Erria Consulting i øjeblikket leverer byggetilsyn til på et iransk værft, hvor PDVSA bygger fire aframax tankskibe.

Jørgen Thuesen oplyser, at det særligt er tankrederier og offentlige færgeselskaber, der pt. står over for at skulle bygge ny tonnage uden for Brasilien. Ifølge Jørgen Thuesen er der endnu ikke nogen firm kontrakt i hus i Brasilien til det nye lokale selskab.

Søfart bringer fredag 21. juni en artikel om Erria Consultings involvering i bygningen af Hundested – Rørvig Færgefarts nye færge i Bangladesh.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078