23948sdkhjf

Oplagt Clipper-krydstogtskib sikret møllecharter

Fra 1. juli skal Sea Discoverer agere indkvartering på tysk havmøllepark efter længere tids oplægning i Tilbury.
Comfort-at-Sea har netop sikret beskæftigelse til krydstogtskibet Sea Discoverer. Det 5.954 bt. og 294 passagers store skib er således sluttet til tyske Areva Wind, der er involdveret i et af de mange store havmølleprojekter, som i øjeblikket foregår på tysk sokkel i Nordsøen. Charterperioden starter 1. juli og løber mellem seks og 12 måneder.

Sea Discoverer er ejet i et selskab under Clipper Group og er i lighed med det danske rederis øvrige krydstogtskibe i kommerciel og teknisk management hos ISP (International Shipping Partners) i Miami. ISP flyttede sidste år alle sine ejerrepræsentationsopgaver over i selskabet Sun Stone, som er partner i Comfort-at-Sea sammen med det store danske shippingfirma Blue Water Shipping i Esbjerg.

Comfort-at-Sea og ISP har gennem længere tid haft tre af sine skibe oplagt i Tilbury i England. Ud over Sea Discoverer, har også det 19.093 bt. store, og ligeledes Clipper-ejede, krydstogtskib Gemini og færgen Ocean Atlantic været stationeret i Tilbury, tæt på de mange havmølleprojekter i Nordeuropa.
 
Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094