23948sdkhjf

30 ekstra studiepladser på Martec

Stor tilfredshed i Frederikshavn efter det stod klart, at byens maskinmesteruddannelse kan øge optage allerede fra august i år.
Efter lang tids indsats fra mange parter er det en rigtig glad borgmester Lars Møller, der i går modtog nyheden om, at Martec er blevet tildelt yderligere 30 studiepladser på maskinmesteruddannelsen allerede fra august i år.

De 30 ekstra studiepladser er med til at realisere det vækstpotentiale, der er både i det maritime miljø, men også indenfor energioptimering og -renovering, som er to af vækstsporene i Frederikshavn Kommune.

Ole Nygaard, adm. direktør for Victor A/S i Frederikshavn hilser flere studiepladser velkommen og understreger, at jo flere, der bliver uddannet, des bedre er det.
”Vi vil også fremadrettet have et stort behov for teknisk personale, herunder maskinmestre, og hvis de også vælger at bosætte sig i Frederikshavn Kommune vil det være en win-win situation for os alle,” udtaler Ole Nygaard.

Borgmester Lars Møller, Frederikshavn Kommune ser oprettelsen af 30 flere studiepladser som afgørende for den fortsatte udvikling af det stærke maritime vækstmiljø i Nordjylland.
 
Ikke nok med, at et øget optag vil kunne bidrage til at udnytte vækstpotentialerne, det vil også give Martec yderligere kræfter og pondus til at bidrage til videreudviklingen af det maritime miljø, som vores lokalsamfund er så afhængig af. Oprettelsen af flere studiepladser vil samtidig  tilføre yderligere kompetente lærerkræfter på højt niveau til Frederikshavn Kommune, udtaler Borgmester Lars Møller.
 
Kilde: Frederikshavn Kommune
 
Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078