23948sdkhjf

Christine Lunde: Virksomhederne skal selv skabe vækst

MARCODs nye direktør Christine Lunde glæder sig til at føre visionerne for det maritime erhvervsudviklingscenter videre.
Danmark kan få et nyt industrieventyr inden for maritim industri. Christine Lunde og hendes hold på MARCOD er vækstfremmere, men virksomhederne skal selv skabe resultaterne.
 
“Det er ikke os, der skal skabe vækst for virksomhederne, vi skal hjælpe dem til selv at skabe vækst. De foretager selv valgene,” siger den nye direktør.
 
“Erhvervet skal turde se potentialet, og man skal turde investere. Det er der heldigvis rigtig mange, der gør,” anerkender Christine Lunde over for Søfart.
 
“Vi har mulighed for i Danmark at blive, hvad biler er for tysk industri, blot inden for grøn miljøteknologi. Vi har kompetencerne, og de stigende miljøkrav til skibsfarten betyder, at vi kan fået et nyt industrieventyr op at stå, hvis vi griber bolden og rykker hurtigst muligt. Det kræver, at vi støtter op om teknologiudviklingen i små og mellemstore virksomheder.”
 
Det mener MARCODs nyansatte administrerende direktør Christine Lunde, der fra 1. december har overtaget direktørstolen efter Niels Christensen, der fortsætter som erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord.
 
 
Læs hele artiklen i Søfart fredag
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.422