23948sdkhjf

Viking og Nadiro i fælles udstyrsprojekt

Abu Dhabi-rederi vælger kombineret dansk redningsløsning
Viking Life-Saving Equipment fra Esbjerg skal under en kontrakt med Abu Dhabi-rederiet National Gas Shipping Companay (NGSCO) udstyre redningsbådene på fire af rederiets skibe med svendborgensiske Nadiros prisvindende Drop-in-Ball-system. Det første i verden til at blive godkendt som såkaldt Lifeboat Release and Retrieval System (LRRS) under IMO nye regulativer på området.
 
Når Viking har fået opgaven, hænger det sammen med at firmaet allerede er stærkt repræsenteret med servicekontorer etc. i mellemøsten og at firmaet i forvejen har et godt samarbejde med NCSCO på sikkerhedsområdet med egne produkter. 
 
Drop-in-Ball-systemet er udviklet på basis af opfindernes mangeårige erfaringer med de notorisk farlige udløsningssystemer, der (sliphager), der normalt benyttes ved udsætning og ombordtagning af redningsbåde. Disse systemer har været skyld i en lang række - ofte fatale - uheld og ulykker. Men det langt sikrere Drop-in-Ball system minimerer disse risici. Nadiro ejes i et kompagninskab mellem A.P. Møller - Mærsk (der selv benytter systemet) og SH Group i Svendborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094