23948sdkhjf

Kanal-afgørelse sendt tilbage til kommission

Ingen appeller inden for tidsfristen i konkurrencespørgsmålet rejst af DFDS på Den Engelske Kanal.
Der blev ikke indgivet nogle appeller inden for tidsfristen, der udløb i går 6. januar, vedrørende den afgørelse, som den engelske Competition Appeal Tribunal offentliggjorde den 4. december 2013 angående appeller indgivet af Eurotunnel og SCOP – de to selskaber bag My Ferry Link på Den Engelske Kanal. Det oplyser DFDS i dag i en Fondsbørsmeddelelse.

Competition Appeal Tribunal besluttede 4. december sidste år, at Competition Commission skulle foretage en yderligere undersøgelse af et aspekt af dens afgørelse vedrørende Eurotunnels køb af visse aktiver fra det lukkede franske færgeselskab SeaFrance, der nu er videreført som My Ferry Link i skarp konkurrence med DFDS’ aktiviteter på Den Engelske Kanal.

Sagen om Eurotunnels køb af visse aktiver fra SeaFrance afgøres nu af Competition Commissions genovervejelse af, om transaktionen var en virksomheds-overtagelse eller ej.

Den nationale engelske konkurrencemyndighed Office of Fair Trading videregav undersøgelsen af Eurotunnels køb af visse aktiver fra SeaFrance til Competition Commissions den 29. oktober 2012.

Competition Commissions afgjorde den 6. juni 2013, at Eurotunnel skulle ophøre med færgedrift fra havnen i Dover. Behandlingen af sagen i Competition Commissions skete efter, at DFDS havde rejst spørgsmål om den statsejede Eurotunnel og fagforeningskooperativet SCOP’s overtagelse af den lukkede SeaFrance’s aktiviteter, skadede konkurrencen på short sea-markedet mellem England og Frankrig.

Efterfølgende appellerede Eurotunnel og SCOP afgørelsen til Competition Appeal Tribunal.

Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079