23948sdkhjf

DBB opruster i Aarhus

Jesper B. Rasmussen er netop ansat som HSEQ Officer hos DBB Jack Up.
Den 2. januar startede Jesper B. Rasmussen som HSEQ Officer hos DBB Jack -Up. 
Jesper er uddannet Master Mariner og har arbejdet inden for den maritime offshore-industri i mere end 20 år og slutter sig til DBB team med solid viden om gennemførelse og forbedring af offshoresikkerhed. 
 
Jesper B. Rasmussen kommer fra et job som QHSE - manager på Anholt Havmøllepark, hvor jan havde ansvaret for sikker loadout af 111 havmøllefundamenter.
 
Hos DBB vil være Jesper B. Rasmussen have særligt fokus på udvikling og implementering af ISO 14001 og OHSAS 18001 certificering og procedurer.
 
"Ved siden af mit job hos DBB jeg vil fortsætte med at arbejde som konsulent for Søfartens Arbejdsmiljøråd. Jobbet gennem Søfartens Arbejdsmiljøråd har givet mig et godt indblik i den branche, hvor jeg har deltaget i udarbejdelse af retningslinjer for at fremme sundhed og sikkerhed på havet,” siger Jesper B. Rasmussen.
 
"Jeg er meget glad for at blive en del af et meget dedikeret team på DBB Jack Up. Jeg ser frem til at deltage i arbejdet fortsætter med at styrke og forbedre sikkerhedskulturen i virksomheden og til at bruge mine erfaringer fra HSEQ maritime erhverv," siger han.
 
Jesper B. Rasmussen vil være baseret på hovedkontoret i Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079