23948sdkhjf

Gode idéer søges til udviklingsprojekter om maritim teknologi

Et nyt udbud giver universiteter, forskningsinstitutioner og virksomheder mulighed for at søge midler til udvikling af maritime teknologier.
Der er etableret et europæisk netværk om forskning og udvikling af maritime teknologier (ERA NET MARTEC), hvor Søfartsstyrelsen deltager. Netværket er finansieret af EU og har til formål at bidrage til udvikling af maritime teknologier gennem transnationale udbud af maritime teknologiprogrammer.

Som led i netværkets arbejde er der i december 2013 åbnet et udbud, hvor tværnationale konsortier kan søge støtte til projekter om maritim teknologi.  Udbuddet er åbent nu og indtil 30. april 2014. Som led i udbuddet vil der blive afholdt en ”brokerage event” i Turku den 30. januar 2014, hvor interesserede kan finde samarbejdspartnere til projekter.

I Danmark kan der bl.a. henvises til Den Danske Maritime Fond, Styrelsen for Forskning og Innovation, Erhvervsstyrelsen og Miljøstyrelsen om mulighederne for at yde støtte til projekter gennem udbuddet. De udenlandske konsortiedeltagere skal søge støtte fra puljer mv. i egne lande.

Læs mere om ERA-NET MARTEC og mulighederne for støtte på netværkets hjemmeside

Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078