23948sdkhjf

Ø-aktiviteter vigtige for Danske Færger

2012-niveau fastholdt i samarbejde med turistorganisationer på de danske øer.
I samarbejde med øernes turistorganisationer er der sat et stort fokus på de oplevelser og produkter som øerne tilbyder både danske og udenlandske gæster. Denne stigning i antallet af gæster og turister til øerne har bidraget til, at det er lykkedes for rederiet Færgen at fastholde omtrent samme mængder af trafik i 2013 som året før.  Det oplyser salg- og marketingchef i Danske Færger (markedsførers under navnet Færgen), Lindy Kjøller:

”Vi er kommet fint ud af 2013 trafikmæssigt set, og sammenlagt ligger vi på samme niveau som 2012 - det er vi rigtig godt tilfredse med. Antallet af biler er stort set uændret, passagerer ligger 1,4 pct. under året før. Til gengæld er mængden af lastbiler vi har overført med færgerne steget med 3,1 pct.

Lindy Kjøller understreger, at det gode resultat dog ikke kommet af sig selv:

”I tider hvor forbrugerne stadig fornemmer, at økonomien ikke helt er på sporet endnu, skal der være noget specielt at rejse for. Heldigvis foregår der rigtig mange spændende aktiviteter ude omkring på de danske øer, som vi sejler til. Det har vi været gode til at fortælle kunderne om her i 2013 - og det vil være et arbejde, som fortsætter med uformindsket styrke i 2014,” understreger han.
 
Rederiet overførte lige ved 1,1 mio. biler og 4,3 mio. passagerer i 2013.

Danske Færger udsender årsregnskabet for 2013 til april.

Kilde: Danske Færger

Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094