23948sdkhjf

SH Group overtager Boat-in-A-Box

SH Group køber redningsbådsdivision fra Nadiro og lander stor norsk ordre.
Sh Group i Svendborg, der i forvejen selv er medejer af udviklingsselskabet Nadiro sammen med Maersk Maritime Technology, har nu overtaget hele ejerandelen i Nadiros redningsbådsdivision - også benævnt Boat-in-A-box, idet konceptet bygger på, at man ophænger en redningsbåd under en bundløs container, så den er bedre bestykket mod vind- og vejr.
 
SH Group har besluttet at konceptet fremover skal skifte navn til Xervo. Det anvendes bl.a. af A.P. Møller - Mærsk på både skibe og borerigge og nu har norske Statoil også besluttet at benytte det på sine CAT-J borerigge. Og nok med god grund, idet Xervo til dato er det det eneste system til udsætning af rednuingsbåde (inklusive anvendelse af Nadiros Drop Ball-princip), der er godkendt efter de skrappe norske Norsok 2-002 standarder.
 
Statoil-riggene skal bygges af koreanske Sansung, og med den seneste ordre er ordrebeholdningen for så vidt angår Xervo oppe på 40 mio. USD., skriver SH Group. Samtiidgt pointeres det, at Nadiros øverige aktiviteter fortsætter som hidtil og under samme firmanavn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078