Projekt NEPTUNE har længe arbejdet med kosten om bord på skibene, og resultaterne blev i dag fremlagt på en konference på SIMAC i Svendborg, men samtidigt var det ikke kun teori og projektresultater, der blev fokuseret på.
Andre indlægsholdere på konferencen forklarede deltagerne, hvordan CSR og kosten håndteres om bord på skibene, samtidig med at man træner nye og eksisterende ansatte i madlavningen om bord.
Indlægget fra Daniel Damkilde Christensen, Training & Cadet Manager fra Torm, omhandlede hvordan rederiet hjælper de 115 kokke, rederiet har ansat i deres organisation, til at skabe en bedre forståelse for madlavningen til besætningen, men også have fokus på de forskelligartede kulturelle baggrunde, der kan være på et skib, og hvordan man håndterer madlavningen derefter.
Torm har blandt andet afholdt kokke-seminarer i Indien og i Filippinerne, hvor nyansatte i kabyssen har gennemgået et kursus i, hvordan madlavningen om bord på et skib i Torms flåde bliver håndteret.
Margit Jørgensen, Corporate Purchasing Manager i Royal Arctic Line (RAL), forklarede deltagerne om den rejse RAL har været igennem i deres CSR politik. Ikke kun om bord på skibene, men også omkring hvordan håndteringen af leverandører kan have indflydelse om bord på et skib, hvis kvaliteten af maden ikke er god nok, og det derved kan give en dårligere trivsel på skibet.
Birgitte Nymann gav deltagerne et oplæg om sundhed; hvad det gør ved mennesker, deres livsglæde, men også hvordan man kan skabe forandring i vores liv, til glæde og gavn for os selv, og de personer der omgiver os.
Carsten Gydahl-Jensen fra Seahealth, som har stået for Projekt NEPTUNE, gav en orientering om resultaterne og forløbet i projektet, så sundheden og trivslen om bord på de danske skibe kan forbedres.
Andre indlægsholdere på konferencen forklarede deltagerne, hvordan CSR og kosten håndteres om bord på skibene, samtidig med at man træner nye og eksisterende ansatte i madlavningen om bord.
Indlægget fra Daniel Damkilde Christensen, Training & Cadet Manager fra Torm, omhandlede hvordan rederiet hjælper de 115 kokke, rederiet har ansat i deres organisation, til at skabe en bedre forståelse for madlavningen til besætningen, men også have fokus på de forskelligartede kulturelle baggrunde, der kan være på et skib, og hvordan man håndterer madlavningen derefter.
Torm har blandt andet afholdt kokke-seminarer i Indien og i Filippinerne, hvor nyansatte i kabyssen har gennemgået et kursus i, hvordan madlavningen om bord på et skib i Torms flåde bliver håndteret.
Margit Jørgensen, Corporate Purchasing Manager i Royal Arctic Line (RAL), forklarede deltagerne om den rejse RAL har været igennem i deres CSR politik. Ikke kun om bord på skibene, men også omkring hvordan håndteringen af leverandører kan have indflydelse om bord på et skib, hvis kvaliteten af maden ikke er god nok, og det derved kan give en dårligere trivsel på skibet.
Birgitte Nymann gav deltagerne et oplæg om sundhed; hvad det gør ved mennesker, deres livsglæde, men også hvordan man kan skabe forandring i vores liv, til glæde og gavn for os selv, og de personer der omgiver os.
Carsten Gydahl-Jensen fra Seahealth, som har stået for Projekt NEPTUNE, gav en orientering om resultaterne og forløbet i projektet, så sundheden og trivslen om bord på de danske skibe kan forbedres.