23948sdkhjf

Top 3: Læs om de mest bizarre druk-ulykker

SUNDHED: I anledning af næste uges MSSM-konference, der beskæftiger sig med sundhed og sikkerhed, har vi lavet en top3 over drukhistorier bragt i Søfart.
Næste uge sætter MSSM-konferencen i Nyborg fokus på blandt andet alkohol og sikkerhed. Kombinerer man de to ting, kan det godt gå rigtig galt. Det bevidner denne liste med historier bragt på Søfarts hjemmeside.
 
"Politiet blev på mistanke om spritsejlads adviseret og kunne efter ankomst om bord konstatere, at kaptajnen var særdeles beruset. Faktisk så meget, at den sædvanlige alkotest ikke var tilstrækkelig. Den pågældende kaptajn skulle derfor aflevere blodprøve."
 
 
"”På Sunny Maria forsøgte politiet at få både skibets kaptajn og styrmand til at puste i et alkometer, men ingen af dem var i stand til det.”
 
 
"Da skibet skulle sejle ind i Drogdens gravede rende observerede VTS Øresund, at Amethyst sejlede på den forkerte side af en bøje. Skibet fortsatte sejladsen og endte kort efter atter en gang på den forkerte side af bøjerne med fare for at gå på grund, hvilket blev meddelt skibet."
 
Fakta:  
MSSM-konferencen finder sted torsdag d.28. og fredag d.29. august på Hotel Nyborg Strand. Her vil der blandt andet blive sat fokus på alkohol og rusmidler blandt søfolk.
 
Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062