23948sdkhjf

Shipping.dk køber Thomas Wang A/S

SHIPPING: Logistikvirksomheden Shipping.dk med hovedsæde i Fredericia køber pr. 1. september 2014 alle aktier i shippingselskabet Thomas Wang A/S beliggende i Nyborg.
Samtidig overtager Shipping.dk’s moderselskab A/S United Shipping & Trading Company (USTC) aktierne i Rederiselskabet Nyborg, et datterselskab til Thomas Wang A/S.

Det skriver Shipping.dk i en pressemeddelelse.

Thomas Wang A/S har ligesom Shipping.dk dybe rødder i det maritime Danmark med agency, stevedoring og chartering som primære forretningsområder og dermed identisk kerneforretning.

Om købet af Thomas Wang A/S udtaler Søren Gran Hansen, adm. direktør i Shipping.dk:

”Efter en succesfuld omstrukturering i Shipping.dk har vi igen fokus på at udvikle forretningen. Det er derfor glædeligt, at købet af Thomas Wang A/S nu er lykkedes, ikke mindst med tanke på de mange synergier, der er mellem selskaberne. Det gør det muligt for os meget hurtigt at drage fordel af hinandens styrker, og jeg glæder mig til at se, hvor vidt vi sammen med medarbejderne kan bringe det. ”

Peter Hansen, tidligere ejer og direktør i Thomas Wang A/S, fratræder selskabet i forbindelse med overtagelsen, mens alle øvrige medarbejdere i selskabet fortsætter på adressen i Nyborg.

”Peter og jeg har fulgt hinanden på sidelinjen gennem mange år, og jeg er glad for, at vi med overtagelsen af hans virksomhed har fundet en løsning, der tilfredsstiller begge parter”, siger Torben Østergaard-Nielsen, adm. direktør og ejer af USTC.

Rederiselskabet Nyborg overtages af Shipping.dks moderselskab USTC. At ejerskabet ikke lægges i Shipping.dk skyldes, at aktiviteterne i Rederiselskabet Nyborg er et bedre match til andre dele af USTC koncernens forretningsområder, hvor eksempelvis datterselskabet Uni-Tankers har de fornødne kompetencer til at understøtte denne type forretning.

”Det ser jeg kun som en styrke for Shipping.dk, idet det giver os mulighed for sammen med medarbejderne i Thomas Wang A/S at koncentrere os 100 pct. om udvikling af vores kerneforretning og kort sagt gøre det, vi er bedst til,” siger Søren Gran Hansen, adm. direktør i Shipping.dk.

Kilde: Shipping.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078