23948sdkhjf

Xervo klar til SMM med Boat-In-A-Box

MARITIM MESSE: Xervo vil præsentere SOLAS-version af sit redningsbådskoncept.
Svendborgensiske Xervo har nu udviklet en særlig SOLAS-version af sit Boat-In-A-Box system, så det passer bedre til det generelle maritime marked, efter at firmaet har arbejdet intenst på at udvikle konceptet til de meget strenge norske NORSOK-krav, der gælder inden for offshoreindustrien.
 
Xervo vil præsentere sin nye SOLAS-version af Boat-In-A-Box på SMM i Hamburg, der starter 9. september, meddeler selskabet.
 
Fremstødet sker i samarbejde med den tyske redningsbådsproducent Fassmer, der har leveret de både, som benyttes i de leverede Boat-In-A-Box systemer og som også har medvirket til opbygningen af udstillingen på SMM.
 
Xervo kan også meddele, at man på den store OTC-offshore messe i Houston, Texas, havde møde med adskillige interesserede kunder og samarbejdspartnere, der gerne vil drage nytte af knowhow'en og teknologien bag Boat-In-A-Box. Og den interesse håber man vil kunne overføres til det maritime marked, hvor nye regler netop tilskriver, at der skal anvendes sikrere teknologi til udsætning af redningsbåde.
 
Kilde: Xervo
 
Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094