23948sdkhjf

Erria i mål med første Iran-skib

TEKNIK: Errias første Aframax-skib er færdigbygget fra værftet i Iran og venter på at blive leveret til kunden, mens arbejdet med skib nummer to er i fuld gang, siger Henrik N. Andersen til Søfart.
Erria har siden foråret 2013 haft et site team på op til 11 mand på SADRA-værftet i Iran, som repræsentant for det statslige venezuelanske olieselskab PDVSA under bygningen af fire aframax-tankskibe.
 
Den første af de fire 120.000 tonnere er færdigbygget og afventer levering. 
 
Den vestlige verdens sanktioner mod Iran har givet PDVSA nogle udfordringer, herunder at skibet ikke umiddelbart kan leveres til IACS klasse på trods af, at det er bygget hertil, hvilket gør leveringen af skibene en smule mere kompliceret end normalt, vurderer CEO hos Erria, Henrik N. Andersen.
 
Alligevel er han fuld af lovord om at arbejde i Iran. ”Det er været fantastisk at arbejde i Iran og markant bedre end mange steder i Asien,” siger Henrik N. Andersen.
 
Værftsarbejderne på SADRA-værftet i Iran er ifølge Henrik N. Andersen alle højtuddannede og gode til at tale engelsk og har formået at levere en super kvalitet på aframax tankskibene og derfor har samarbejdet været en udelt fornøjelse.

Læs også:

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079