23948sdkhjf

Blue water udpeger ny landechef i Finland

SHIPPING: 1. september overtog Erkki Valtonen rollen som Blue Waters landechef. Han tager dermed over efter Henrik Mahlberg, der fremover skal fungere som ansvarlig for forretningsudviklingen i de nordiske lande.
Med mere end 20 års erfaring med transport, logistik og salg er 50-årige Erkki Valtonen klar til at overtage stillingen som Blue Waters landechef i Finland. I den første tid vil han dog samarbejde med afgående landechef, Mark Mahlberg, for at sikre en glidende og problemfri overgang.
 
”De nordiske lande er i fokus hos Blue Water Shipping, og ansættelsen af en kapacitet som Erkki er i god tråd med vores ønske om at tilbyde vores kunder det bedste hold til at løse alle typer udfordrende transportopgaver i høj kvalitet og service i topklasse,” lyder det fra Poul Aarre, ansvarlig for Blue Waters stykgodsaktiviteter i Skandinavien i en pressemeddelelse. 
 
Han siger samtidig, at ansættelsen af Erkki Valtonen er et skridt i retningen mod at styrke organisation og position i det voksende finske marked. Blue Water har i dag kontorer i Helsinki, Vaasa og Turku.
 
Kilde: Blue Water Shipping
 
Læs også: 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078