23948sdkhjf

State of Green markedsfører Det grønne Blå Danmark

MILJØ: Det Blå Danmark er også grønt. Derfor lancerer Danmarks officielle grønne brand, State of Green, nu et nyt tema på deres hjemmeside med fokus på grønne maritime løsninger.
Danmark har som nation markeret sig stærkt internationalt på det grønne maritime område, og det skal vi nu blive endnu bedre til at fortælle om med State of Greens nye initiativ, der fokuserer på bæredygtig, grøn maritim transport og teknologiske løsninger.

Baggrunden er regeringens vækstplan for Det Blå Danmark, der blandt andet har et mål om, at danske grønne maritime løsninger skal markedsføres.

Læs mere om State of Green her
Derfor fokuserer State of Green nu i samarbejde med Søfartsstyrelsen og Det Blå Danmark på en række forskellige grønne, maritime løsninger, teknologier og udstyrsproduktion. På State of Greens hjemmeside kan man se virksomheder, organisationer og vidensinstitutioners profiler, hvor de præsenterer egne grønne løsninger.

Fælles for profilerne er det overordnede budskab om, at danske maritime løsninger tilbyder grøn og konkurrencedygtig maritim transport og produktion til et internationalt marked.
 
Kilde: Søfartsstyrelsen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079