23948sdkhjf

ScanTech Marine får vigtig certificering

CERTIFICERING: Den danske virksomhed ScanTech Marine har specialiseret sig i service og operation inden for marine- og offshoreindustrien. Nu har man opnået en certificering, der styrker virksomhedens konkurrencedygtighed.
Med en ISO 29001 certificering har Scantech Marine styrket deres indsats inden for marine- og offshoreindustrien. Med et kvalitetsledelsessystem og en teknisk specifikation i henhold til internationale standarder opfylder man nu de krav, der stilles de virksomheder, der opererer inden for førnævnte industrier.

”De store aktører inden for olie- og gasindustrien kræver ofte, at deres leverandører lever op til kravene i ISO/TS 29001, som i særdeleshed fokuserer på de risici, der er forbundet med branchen,” fortæller Customer Relations Manager, Peter Worck Nielsen, i en pressemeddelelse, hvor han også beskriver certificeringsforløbet som smertefri.

Som en overbygning til den eksisterende ISO 9001 certificering blev ISO 29001 certificeringen udført af Bureau Veritas i to etaper. Indledende efterprøvning, der indebar omfattende systemgennemgang efterfulgt af en on-site hovedefterprøvning, hvor virksomheden blev kontrolleret i forhold til hvorvidt de overholdt industriens krav og specifikationer. 

Kilde: Scantechmarine

Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.484