23948sdkhjf

Hollands havneinfrastruktur kåret til verdens bedste

HAVNE: For tredje år i træk indtager Holland førstepladsen i kåringen af verdens bedste havneinfrastruktur. Titlen begrundes i høj grad med store investeringer i Rotterdam.
Holland har verdens bedste havneinfrastruktur. I hvert fald hvis man skal tro på ”The Global Competitiveness Report”, der for tredje gang uddeler guld til landet. På andenpladsen følger Singapore, mens De Forenede Arabiske Emirater indtager tredjepladsen. Længere nede på listen finder man Tyskland på en 14. plads. 
 
I begrundelsen for kåringen af Holland nævner man de milliardinvesteringsprojekter, der er skudt ind i Rotterdam. Vej- og jernbaneforbindelser, broer, tunneler, kajer og terminaler er blot nogle af de projekter, der er investeret i. Dette har resultereret i en ekstrem god infrastruktur.
 
Investeringerne er ikke umiddelbart ved at være i mål. I de kommende år vil investeringerne være høje, hvilket blandt andet skyldes en færdiggørelse af en motorvejsudvidelse mellem Maasvlakte og baglandet, men man står også foran at skulle investere millioner i modernisering af flere ældre havneområder.
 
Kilde: Portofrotterdam.
 
Læs også: 
Thorco på tonnagejagt i Holland
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083