23948sdkhjf

Speeddating og offshore-konference gav gode resultater

OFFSHORE: Deltagerne ved offshore vindeventen OWIB 2014 i Esbjerg den 3.-4. september åbnede dørene til nye samarbejdsaftaler og erfaringer på tværs af landegrænser.
250 deltagere fra otte nationer var 3.-4. september samlet til OWIB 2014 i Esbjerg – en B2B konference for alle dele af offshore vindindustrien.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Offshoreenergy.dk.

Speeddating gav bid
Vindmøllefabrikanter, leverandører, energiselskaber og projektudviklere speeddatede ved korte, personlige møder for at møde nye samarbejdspartnere i branchen. Over 1.200 møder blev afholdt i løbet af første dag, og mange havde aftaler om nye og mere formelle møder i den nærmeste fremtid med hjem i tasken.

Erhvervsdelegationer fra England og Norge samt deltagere fra Tyskland, Frankrig, Sverige, Belgien og Holland deltog. Danske APRO Wind, der udlejer mandskab til drift- og vedligeholdelsesopgaver i offshore-vindindustrien, var blandt dem, der fik aftaler med hjem.

”Vi skal mødes med en potentiel samarbejdspartner, som havde ønsket at møde os på OWIB. Der er tale om en underleverandør til offshore vindsektoren, som har brug for en samarbejdspartner til at løse konkrete opgaver, og vi skal nu udarbejde et oplæg og mødes med virksomheden i nær fremtid,” fortæller direktør Esben Schmidt, APRO Wind, som også fik andre aftaler med hjem.

Dialog om udfordringer
På OWIB lanceredes en ny og ventet rapport, der stiller skarpt på en række kortlagte udviklings- og innovationsparadokser. Disse paradokser var genstand for dialog på OWIB dag 2.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11