23948sdkhjf

Nord Quebec fik farligt besøg

UVENTET BESØG: Nordens handysizer Nord Quebec var i mandags ved at tage afsked med Churchill, Hudson Bay i Canada, da man opdagede, at et af verdens potentielt farligste dyr, var kommet for at sige farvel.
Lastet med mere end 32 tons hvede var Nord Quebec egentlig på vej fra Churchill til Barranquilla i Colombia. Men så dukkede der en særlig gæst op i form af en nysgerrig isbjørn.
 
Om isbjørnen var kommet for at sige farvel til skibet ved vi ikke. Men mere sandsynligt er det nok, at den var på vej ud for at jagte sæler i Hudson Bay. Heldigvis var den derfor heller ikke interesseret i at gå ombord på skibet, og med lidt assistance fra den lokale ”isbjørnepatrulje” var isbjørnen væk igen efter kort tid.
 
Churchill er eftersigende en af de få bebyggede områder i verden, hvor man kan observere isbjørne i naturen. Dette gør området til lidt af en turistattraktion, og faktisk er oktober en god måned, da de isbjørnene kommer ud af deres sommerhabitat. Til glæde for turister og altså også besætningsmedlemmerne på Nord Quebec.
 
Kilde: Norden

Læs også:
Slanger ombord på Mærsk-rig
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172