23948sdkhjf

Olieprisfald får OW Bunker til uventet at nedjustere for året

BUNKER: De seneste ugers markante fald i olieprisen får nu negative konsekvenser for det danske børsnoterede bunkerselskab, OW Bunker.
Et uventet fald i olieprisen får nu det nordjyske bunkerselskab OW Bunker til at nedjustere forventningerne til resultatet for året. Det fremgår af en børsmeddelelse fra selskabet.

I midten af juni 2014 var Brent Crude olieprisen på det højeste niveau i ni måneder på 112 dollar per tønde. Siden er prisen faldet dramatisk og er nu på det laveste niveau i to år på 92 dollar per tønde. Den udvikling giver OW Bunker et tab på oliepositioner i tredje kvartal og derfor nedjusterer selskabet årsresultatet.

"Vi har set et exceptionelt fald i olieprisen i de seneste uger og der er stor usikkerhed om udviklingen på den korte bane, “ siger OW Bunkers CEO Jim Pedersen.

Minimerer risiko for flere tab

Det har fået bunkerselskabet til at minimerer risikoen for yderligere prisfald og omkostningerne ved de tiltag påvirker resultat forventingen for hele året. En eventuel stigning i olieprisen inden årets udgang vil sandsynligvis ikke være tilstrækkelig til at ændre på disse tab, skriver selskabet.

OW Bunker har fra hovedkvarteret i Nørresundby i Nordjylland operation i 29 lande og leverer bunkerolie over hele verden med en flåde på omkring 30 bunkerskibe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094