23948sdkhjf

Norske milliarder skal komme danske virksomheder til gode

KONFERENCE: Den norske vækst betyder, at der investeres milliarder inden for blandt andet byggeri og anlæg samt offshore. Det giver gode muligheder for danske virksomheder, som der sætter ny konference fokus på.
Når det regner på præsten, så drypper det som bekendt på degnen. I dette tilfælde er præsten Norge og præsten er Danmark. Norge har stor vækst og vil investere milliarder, hvilket kan komme Danmark til gode efter nogle år præget af usikkerhed og finanskrise.

På konferencen ”Succes på tværs af Skagerrak” sættes der fokus på muligheder i det norske bygge- og anlægsmarked, olie og gast samt offshorevind-industrien. Det er Businessbroen NORGE-NORDDANMARK, Det maritime center MARCOD og det regionale vindnetværk Hub North der inviterer til konferencen.
 
”Med denne konference vil vi gerne give de danske virksomheder et nærmere indblik i, hvilke muligheder der ligger i Norge, og hvordan man får succes med at komme ind på det Norske marked,” siger Ejvind Vinde, konsulent i BusinessBroen NORGE-NORDDANMARK.
 
Fakta:
Konferencen finder sted 20. november i Frederikshavn.
Tilmelding sker gennem: www.businessbroen.dk
 
Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125