23948sdkhjf

Nordhavn leverer til Royal Arctic Line

UNDERLEVERANDØRER: Royal Arctic Lines fem nye Grønlandsskibe under bygning i Polen får generator- og nødstrømsanlæg fra Nordhavn Marine & Offshore.
Det bliver Nordhavn Marine & Offshore, der skal levere generator- og nødstrømsanlæg til de fem kommende Grønlands-skibe, som Royal Arctic Line har under bygning hos Remontowa i Polen.

Motorvirksomheden var allerede på makers list til skibene, mens det stadig var det nu lukkede P + S Werften i Stralsund, der skulle bygge dem. Men er nu også kommet med på det nye byggeværfts makers list, oplyser Nordhavn Marine & Offshores salgschef, Jørk Rudolph, til Søfart.

”Vi har i forvejen en længere relation til både Remontowa og Royal Arctic Line, men vi er meget glade for at vi alligevel kom med, selv om værftet i Stralsund lukkede. Remontowa var ikke forpligtede til at anvende alle de leverandører, P + S Werften oprindeligt havde lavet aftaler med,” forklarer Jørk Rudolph.

Jørk Rudolph betegner leverancen som en pæn ordre – og ikke mindst finder han det glædeligt at kunne være med i et lokalt nordeuropæisk projekt. En af de store aftagere af de Scania-motorer, som er i produktporteføljen hos Nordhavn Marine & Offshore er nemlig oftest de store nybygningsværfter i Asien.

Nordhavn Marine & Offshore skal levere anlæggene i fjerde kvartal i år, og de færdige skibe leveres til Royal Arctic Line i første halvdel af 2015.

Læs også:
RAL bekræfter aftale med Remontowa
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078