23948sdkhjf

OW Bunker rekonstruerer selskaber efter svindelsag

BUNKER: Bunkerselskabet ønsker time out efter enorme svindeltab i Singapore.
OW Bunker meddeler i dag i forlængelse af selskabets pressemeddelelse i går vedrørende bedrageri i Singapore og yderligere markant risk management tab, at ledelsen desværre ikke har kunnet opnå en løsning med syndikatbankerne.

På den baggrund har OW Bunker besluttet at anmelde rekonstruktion i datterselskaberne O.W. Bunker & Trading A/S og O.W. Supply & Trading A/S ved skifteretten i Aalborg. Koncernens væsentligste driftsaktiviteter ligger i disse selskaber, som må forventes at være insolvente.

Hensigten med rekonstruktionen er at skabe overblik over om, der kan dannes grundlag for fortsat drift af selskaberne, herunder et grundlag for tilførsel af yderligere kapital eller anden tilsvarende løsning.

På nuværende tidspunkt kan de økonomiske konsekvenser ikke opgøres, men det må antages at koncernens egenkapital er tabt.

Rekonstruktionsinstituttet kan benyttes af skyldnere, der er insolvente, men hvor der er en mulighed for, at hele eller en del af skyldnerens virksomhed kan være i stand til at fortsætte driften efter afslutningen af rekonstruktionen. Proceduren har til formål at tilvejebringe et værktøj til ledelsen og kreditorerne, der giver mulighed for at redde en insolvent virksomhed, og dermed bevare dens aktiver, snarere end at gå direkte i konkurs.

Kilde: OW Bunker

Læs også:

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062