23948sdkhjf

J. Poulsen i nyt tysk samarbejde

SHIPPING: Nyt samarbejde kan ende med fuld sammenlægning.
Med øjeblikkelig virkning har rederiet J. Poulsen Shipping i Korsør indgået nyt strategisk samarbejde med Hamborg-baserede HBC Bulk Carriers, der også har kontor i Singapore. HBC opererer en flåde på seks enheder i segmentet fra 35.000 til 59.000 t.dv. og har dertil en enkelt skib i management.
 
Samarbejdet skal ses som en oplagt mulighed for at udnytte fælles muligheder på den korte bane inden for både markedet og flådeoperationer, forklarer de to samarbejdspartnere om beslutningen. På den lange bane kan samarbejdet endvidere fører til en fuld sammenlægning, oplyses det.
 
"Selv efter en lange periode med et tumult marked kontrollerer den tyske shippingindustri stadigt en majoritet af Multi Purpose-enheder, så vi ser gode muligheder i denne retning med samarbejdet," siger CEO Anders Poulsen fra J. Poulsen Shipping.
 
"Videre er den tyske shippingverden fremdeles et noget lukket land, så for en dansk spiller er det af fundamental betydning, at vi har adgang til en pålidelig og langtids-orienteret parter, der er på inside siden af den tyske shippingindustri. Derfor er det her et naturligt skridt for os," slutter han
 
Hans kollega fra HBC, CEO Jens von Husen, erkender, at HBC ikke selv har særlig erfaring med Multi Purpose, men han ser omvendt rigtigt gode muligheder for at udvikle en forretningsbasis via en kombination mellem bulk- og MPP-markedet. Derfor er det nye samarbejde også indrettet efter at gå disse veje, pointerer han. 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08